KDU.breadcrumbs.homeAktuálně Zprávy Startovací byt v Dačicích k pronájmu

Startovací byt v Dačicích k pronájmu

Přidáno 4. 6. 2020
Byt číslo sedm o velikosti 1+0 nacházející se v ulici Bratrská č. p. 175/I je v současné době nabízen k pronájmu, a to jako takzvaný „startovací byt“. O jeho nabídce veřejnosti rozhodovala dačická rada na svém posledním květnovém zasedání.
„Tento byt má k dispozici pokoj, předsíň, koupelnu, WC, lodžii a sklep o celkové rozloze 35,7 m2. Nájemné ze startovacího bytu je smluvní a činí 32 Kč/m2/měsíc + měsíční náklady za zařizovací předměty v bytě a zálohy na služby. Celková doba nájmu může činit nejvýše 3 roky. Ukázka tohoto bytu případným zájemcům proběhne ve středu 17. 6. v době od 15 do 15:30 hodin,“ přiblížila nabídku místostarostka Kateřina Marková.

Na závěr dodala, že nájemní smlouva bude uzavřena na dobu určitou s tím ze zájemců, který si podá žádost o byt s patřičnými přílohami podle „Pravidel pro přidělování startovacích bytů v bytovém domě č. p. 175/I, ul. Bratrská v Dačicích“ a bude vybrán komisí podle směrnicí stanovených kritérií. Konečný termín pro podání žádosti je stanoven do 19. 6. do 13 hodin, a to na podatelnu Městského úřadu v Dačicích. Bližší informace podá zájemcům Odbor správy budov.