KDU.breadcrumbs.homeAktuálně Zprávy Písečtí lidovci chtějí především spojovat

Písečtí lidovci chtějí především spojovat

Přidáno 16. 9. 2022
Písecká KDU-ČSL představila svojí kandidátku a program pro komunální volby. V jejím čele stojí opět dosavadní první místostarosta města Petr Hladík. Programové priority se dotýkají všech důležitých oblastí života města a jeho leitmotivem je idea spojování a propojování.
„Sestavili jsme silný tým 27 kandidátů, z nichž každý má bohaté zkušenosti v některé z důležitých oblastí života města, je spolehlivý a důvěryhodný a může tak garantovat konkrétní splnění programových priorit. Na naší kandidátce se setkávají tři generace a další řada osobností, které Písečtí znají a kteří uspěli ve svých oborech, naší kandidátku podporuje. Jsme připraveni obětovat svůj čas a energii pro Písek “ podotýká lídr Petr Hladík.

„Naším heslem je spojovat. Naše společnost je v krizové době různě rozeštávána, lidé brojí proti sobě. Je důležité nalézt společnou řeč a snažit se hledat společná řešení. My všichni se o to snažíme i ve svých profesích a v komunální politice to platí taktéž,“ zdůrazňuje Petr Hladík.

Cíl propojovat se promítá do konkrétních programových priorit: propojení různých druhů dopravy, propojení rodin s přístupem ke sportu, propojení života ve městě s přírodou, stejně tak mít pevné kořeny v zájmu růstu.

„Neklademe si přehnané cíle, ale stojíme lidsky nohama na zemi. To by rozhodně měla být naše devíza,“ doplňuje Petr Hladík.

Volební stránka píseckých lidovců dostupná zde