KDU.breadcrumbs.homeAktuálně Zprávy Nová střecha pro pavilon tělocvičen ZŠ v Dačicích

Nová střecha pro pavilon tělocvičen ZŠ v Dačicích

Přidáno 23. 7. 2021
Na svém zasedání dne 30. června dačická městská rada schválila vyhodnocení veřejné zakázky s názvem „Výměna střešní krytiny na pavilonu tělocvičen ZŠ v ul. B. Němcové“.
„Jedná se o rekonstrukci střešního pláště nad budovou tělocvičen, přičemž budou odstraněny stávající vrstvy až na spádový pěnobeton. Stávající vrchní líc konstrukce po sejmutí svrchních vrstev bude vyspraven vyrovnávací stěrkou a pak na něj budou ukládány nové vrstvy. Na podélných stranách budovy bude vybudována nová atika a budou instalovány nové střešní vpusti. Navržený postup s odbouráním části stávající konstrukce střešního pláště je z důvodu nemožnosti dalšího přitížení nosné konstrukce“ přiblížil dačický starosta Karel Macků.

„Zatékání do střech tělocvičen ve škole B. Němcové je dlouholetým problémem, který má město možnost i díky získané dotaci definitivně vyřešit. Smlouva o dílo bude uzavřena s vítězným účastníkem veřejné zakázky, který splnil všechny požadavky stanovené Výzvou k podání nabídek, firmou pana Pavla Diviše s nabídkovou cenou 2 834 311,64 Kč“ uzavřel Macků.