KDU.breadcrumbs.homeAktuálně Komentáře Zeman vs. Drahoš: Buďme hrdými Čechy!

Zeman vs. Drahoš: Buďme hrdými Čechy!

Přidáno 18. 1. 2018
Prezident Zeman je pro každého opravdového Čecha nevolitelný. Ta země je vážně naše, tak ji braňme před totalitou, ostudou, vulgárností, prolhaností a před pomocí ruských tanků.
V roce 1989 řekl kardinál Tomášek "Nebojte se!" Tak se nenechme strašit od Zemana!!! O Dubčekovi řekl, že se po***** v době, kdy byl stát obsazen tanky. Zeman se po***** před Čínou i bez tanků. Buďme suverénními a hrdými Čechy, kteří se nebojí nikoho, ani Zemana a jeho poradců a úředníků bez prověrky. Rozhodně se nebojme EU, pokud tam budeme vystupovat suverénně, bude pro nás jen přínosem, právě v obranné politice. Nebo si myslíme, že se nás - 10 milionů včetně starců a dětí - samo ubrání čemukoli? To je dost naivní představa. Osobně se nechci stát migrantem v některé z demokratických zemí, až tu zemanovci zavedou totalitu v atmosféře strachu, v té jsem žila většinu života. Mysleme prosím na budoucnost svých dětí a volme svobodu, na kterou jsme museli čekat 40 let!

Mgr. Ing. JIřina Karasová
předsedkyně MO KDU-ČSL Katovice