ŠKOLA základ ŽIVOTA

Přidáno 13. 9. 2021
V září odstartujeme další školní rok v době pandemie, která zasáhla celou globální společnost. Zcela nová doba, od roku 2020, přinesla razantní změny a posun vzdělanosti a znalostí a jejich rozšíření především do digitální podoby a digitálního světa.

Z hlediska školství samotného vedení výuky, kontrola úkolů, zkoušení prošlo mnohými proměnami a změnami, jak pro samotný managment škol, pro učitele, tak pro samotné žáky. Sami jsme si v průběhu minulého roku s manželem prošli prvním rokem základní školy se svým prvňáčkem. Pevně věřím, že tento scénář se již v tomto měřítku v nadcházejícím školním roce nebude opakovat. DOVOLTE MI tedy na závěr, HLUBOCE SE POKLONIT A SKLONIT před všemi pedagogy a nepedagogy působícími v našem městě, jak zvládli první COVID školní rok stejně jako jejich neutuchajícímu enthuziasmu a zapálení pro školství.

PŘEJI VÁM / NÁM VŠEM, aby nově příchozí školní rok BYL VÍCE TRADIČNÍ než digitální a nám všem přeji nadále HOJNOST ZDRAVÍ a potřebného dobrého nadhledu v této nelehké době. Úspěšný nový školní rok všem školákům!

RNDr. Et Mgr. Růžena Štemberková, Ph.D.
zastupitelka města Prachatice za KDU-ČSL